Helhetsterapeut Heidi R. Moholt
Nhh Norsk Høgskole for Helhetsterapi 2006
Grunnstudium Encefalon 2006
Godkjent terapeut ved NNH Norske Naturterapeuters Hovdeorganisasjon

Det unike med helhetsterapi er at terapeuten har flere behandlingsformer å tilby, slik at behandlingen tilpasses den enkelte klients behov og ønsker. Terapeuten kan nærme seg problemet med flere verktøy og behandle, balansere, styrke, støtte og forebygge ved å sette i gang de naturlige helbredelsesprosesser i kroppen.

Kinesiologi
Aromaterapi
Fotsoneterapi
Øreakupunktur
Meridiandrenasje
Bach's blomstermedisin

Pilates (2008) og Yin Yoga (2018) instruktør.


Helhetsterapi behandling, 90 min kr 950,-

Fotsonebehandling, 60 min kr 750,- 30 min kr 550,-

(Annen behandling (les listen) etter avtale)

 

 

Kinesiologi
Kinesiologi oversatt fra gresk betyr «bevegelseslære». Metoden går ut på å teste og korrigere via musklene slik at koppens selvhelbredende evner blir aktivert. Hensikten er å løse opp blokkeringer, fysiske, mentale og ernæringsmessige fra fosterstadiet og frem til nåtid. En helhetsterapeut har lært: Touch For Health (TFH) og One Brain/Pedagogisk kinesiologi.
(BluePrint I).

Tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi (TCM) er en viktig del av kinesiologien. Dette er læren om de ulike energibanene i kroppen, organfunksjoner og deres forhold til hverandre og hvordan disse påvirkes av indre og ytre faktorer i forbindelse med helse og sykdom. Denne filosofien (TCM) er forankret i de fleste av fagene og binder dem sammen, slik at det blir en helhetlig behandling – derav navnet helhetsterapeut.

Aromaterapi
Aromaterapi er behandling med eteriske oljer for å påvirke blant annet hud, muskler, blodomløp, nervebaner og psyke.

Terapiformen har sine røtter i Egypt for 3000 år siden. Oljene har bred anvendelighet i forebygging og behandling av ulike sykdommer. Massasjeterapien vil oppleves som avstressende for kropp og sinn.

Øreakupunktur
Øreakupunktur er en form for soneterapi, som er basert på at hele organismen gjenspeiles i det ytre øret.
Ved hjelp av akupunkturnåler behandles gitte soner eller punkter i øret, som er ment å gi positive refleksvirkninger tilsvarende steder i kroppen.

Fotsoneterapi
Fotsoneterapi er læren om hvordan behandling av soner under føttene gir positive refleksvirkninger på de stedene i kroppen disse sonene representerer.

Fotsoneterapi kan med hell kombineres med blant annet kinesiologi og øreakupunktur.

Meridiandrenasje
Meridiandrenasje går ut på å løse opp blokkeringer i energibanene (meridianene) for å oppnå energibalanse.  Metoden er mye anvendt i forbindelse med bekkenløsning ved graviditet, rygglidelser generelt og ved idrettsskader.

Bach's blomstermedisin
Bachmidlene er 38 forskjellige blomsteressenser som blir fremstilt fra ulike blomster, busker og trær.
Blomstermedisinen brukes for å løse opp i mentale og følelsesmessige blokkeringer, som i ubalanse også kan gi fysiske symptomer.