top of page

Helhetsterapeut Heidi R. Moholt
Nhh Norsk Høgskole for Helhetsterapi 2006
Grunnstudium Encefalon 2006
Godkjent terapeut ved NNH Norske Naturterapeuters Hovdeorganisasjon

Det unike med helhetsterapi er at terapeuten har flere behandlingsformer å tilby, slik at behandlingen tilpasses den enkelte klients behov og ønsker. Terapeuten kan nærme seg problemet med flere verktøy og behandle, balansere, styrke, støtte og forebygge ved å sette i gang de naturlige helbredelsesprosesser i kroppen.

Kinesiologi
Aromaterapi
Fotsoneterapi
Øreakupunktur
Meridiandrenasje
Bach's blomstermedisin

Pilates (2008) og Yin Yoga (2018) instruktør.


Helhetsterapi behandling, 90 min kr 950,-

Fotsonebehandling, 60 min kr 750,- 30 min kr 550,-

(Annen behandling (les listen) etter avtale)

 

 

Kinesiologi
Kinesiologi oversatt fra gresk betyr «bevegelseslære». Metoden går ut på å teste og korrigere via musklene slik at koppens selvhelbredende evner blir aktivert. Hensikten er å løse opp blokkeringer, fysiske, mentale og ernæringsmessige fra fosterstadiet og frem til nåtid. En helhetsterapeut har lært: Touch For Health (TFH) og One Brain/Pedagogisk kinesiologi.
(BluePrint I).

Tradisjonell kinesisk medisinsk filosofi (TCM) er en viktig del av kinesiologien. Dette er læren om de ulike energibanene i kroppen, organfunksjoner og deres forhold til hverandre og hvordan disse påvirkes av indre og ytre faktorer i forbindelse med helse og sykdom. Denne filosofien (TCM) er forankret i de fleste av fagene og binder dem sammen, slik at det blir en helhetlig behandling – derav navnet helhetsterapeut.

Aromaterapi
Aromaterapi er behandling med eteriske oljer for å påvirke blant annet hud, muskler, blodomløp, nervebaner og psyke.

Terapiformen har sine røtter i Egypt for 3000 år siden. Oljene har bred anvendelighet i forebygging og behandling av ulike sykdommer. Massasjeterapien vil oppleves som avstressende for kropp og sinn.

Øreakupunktur
Øreakupunktur er en form for soneterapi, som er basert på at hele organismen gjenspeiles i det ytre øret.
Ved hjelp av akupunkturnåler behandles gitte soner eller punkter i øret, som er ment å gi positive refleksvirkninger tilsvarende steder i kroppen.

Fotsoneterapi
Fotsoneterapi er læren om hvordan behandling av soner under føttene gir positive refleksvirkninger på de stedene i kroppen disse sonene representerer.

Fotsoneterapi kan med hell kombineres med blant annet kinesiologi og øreakupunktur.

Meridiandrenasje
Meridiandrenasje går ut på å løse opp blokkeringer i energibanene (meridianene) for å oppnå energibalanse.  Metoden er mye anvendt i forbindelse med bekkenløsning ved graviditet, rygglidelser generelt og ved idrettsskader.

Bach's blomstermedisin
Bachmidlene er 38 forskjellige blomsteressenser som blir fremstilt fra ulike blomster, busker og trær.
Blomstermedisinen brukes for å løse opp i mentale og følelsesmessige blokkeringer, som i ubalanse også kan gi fysiske symptomer.

bottom of page