top of page

Rynkebehandling

Ønsker du å gjenopprette et mer ungdommelig utseende eller har mistet volum i en eller flere deler av ansiktet? Da kan rynkebehandling være noe for deg! Estetisk og autorisert sykepleier Tonje utfører rynkebehandling hos oss.

De vanligste områdene å behandle er sinnarynke, kråketær, panne, nasolabiale linjer, marionettelinjer, lepper, kinnben, kjevelinje. Ved rynkebehandling vil vi gjennomgå en grundig samtale om den enkeltes pasients ønsker og behov. Det er gratis kontrolltime etter to uker om ønskelig. 

Botulinumtoksin er et muskelavslappende middel, det virker ved å blokkere nerveimpulsene og redusere muskelsammentrekninger i valgt område. Botulinumtoksin kan på denne måten fjerne rynker og furer i ansiktet. Effekten ses best etter et par uker og avtar gradvis fra ca tre måneder.

Som nevnt over er sinnarynke, rynker i pannen og kråketær er de vanligste behandlingsområdene, men det er også mulig å behandle andre områder. mange opplever også at botox hjelper mot hodepine.

Priser per område for Botulinumtoksin:

Ett område 1200.-

To områder 2000.-

Tre områder 2700.-

Filler er en samlebetegnelse for flere produkter som brukes for å fylle ut volumtap i ansiktet. Her bruker vi kvalitetsproduktet Renèe, de har utviklet skreddersydde løsninger for hvert område og er et moderne preparat som jevner seg fort ut i vevet. Max 0,5 ml i leppene per gang.

Priser for filler:

Filler 0,5 ml 1800,-

Filler 1 ml 2800,-

Tear trough, filler for søkk under øynene pris 2800,-

Vi tilbyr også elektrolyse, elktrolyse er den eneste metoden som fjerner alle typer hår permanent.
Elektrolyse fjerner også sprengte blodkar.

Elektrolyse 15 min 430,-

Elektrolyse 30 min 850,-

Elektrolyse 45 min 1150,-

Elektrolyse 60 min 1400,-

Behandlingen utføres av autorisert sykepleier og akupunktør Tonje Knutsen.

Ved spørsmål eller timebestilling. send SMS til Tonje på  92096592

Allergiske reaksjoner, forbigående rødhet og blåmerker kan forekomme.

bottom of page